ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ

Шановні девятикласники, опрацьовуємо самостійно наступні теми:
Дата
Тема
Підручник
Додаткові ресурси
17.03.2020
Оксигеновмісні органічні речовини. Поняття про спирти, карбонові кислоти, жири, вуглеводи


20.03.2020
Метанол, етанол: молекулярні й структурні формули. Фізичні властивості. Горіння етанолу. Отруйність метанолу й етанолу. Згубна дія алкоголю на організм людини
параграф 30, С.172-175
параграф 31, С.177-178

24.03.2020
Гліцерол: молекулярна й структурна формули, фізичні властивості, якісна реакція
параграф 32, С.179-182

27.03.2020
Етанова (оцтова)  кислота, її молекулярна й структурна формули, фізичні властивості.
параграф 33, С.184-185

07.04.2020
Хімічні властивості етанової кислоти: електролітична дисоціація, дія на індикатори, взаємодія з металами, лугами, солями. Застосування етанової кислоти
параграф 33, С.185-187

10.04.2020
Вищі ( насичені і ненасичені) карбонові кислоти: стеаринова, пальмітинова, олеїнова
параграф 34, С.190-194

14.04.2020
Жири. Склад жирів, фізичні властивості Природні й гідрогенізовані жири. Біологічна роль жирів
параграф 35, С.196-201

17.04.2020
Вуглеводи (глюкоза, сахароза): молекулярні формули, фізичні властивості, поширення в природі, застосування та біологічна роль. Якісна реакція на глюкозу.
параграф 36, С.202-209

21.04.2020
Вуглеводи (крохмаль, целюлоза): молекулярні формули, фізичні властивості, поширення в природі, застосування та біологічна роль. Полімерна будова крохмалю та целюлози. Якісна реакція на крохмаль.
параграф 37, С.210-215

24.04.2020
Узагальнення та систематизація знань з теми "Оксигеновмісні органічні сполуки"
Повторити параграфи 30-37



Немає коментарів:

Дописати коментар